Barbecue

De barbecue is uiterst geschikt voor het roosteren van vlees en andere voedingsproducten. Deze kooktechniek op houtskool of gas, ook wel grillen genoemd, gaat meestal gepaard met een gezellige en sociale aangelegenheid. Barbecueën, grillen en lekker buiten koken wordt steeds populairder en daar speelt  Boerman Groesbeek uitgebreid op in.

Aan de basis van een geslaagde barbecue ligt natuurlijk de juiste apparatuur die wij u leveren. Daarnaast is de kwaliteit van het vlees, de vis, de rauwkost, de salades en de verse kruiden een belangrijke factor. Barbecueën gebeurt tegenwoordig namelijk lang niet meer alleen met de traditionele hamburgers, worsten en speklappen, maar biedt ook mogelijkheden voor mooie, grote stukken vlees, vis en groente.

Barbecueën brengt oneindig veel mogelijkheden met zich mee. Voor de meeste mensen heeft de populaire kooktechniek echter nog veel geheimen en daarom geeft  Boerman Groesbeek u graag enkele tips. Alles over het aansteken van de briketten, het creëren van warmtezones, roken, slow cooking en nog veel meer vindt u hier.

1